Tips: Vælg en god trampolin til haven

Trampoliner til nedgravning ligger i plan med jorden, hvilket både gør dem pæne at se på, nemme at manøvrere omkring (for du kan jo bare gå over dem) og sikre, da der ikke er samme fare forbundet med at falde fra en nedgravet trampolin, som der er forbundet med at falde fra en trampolin hævet over jorden. Alt dette taler for, at du vælger en trampolin til nedgravning til børnene – eller dig selv.

Nedgravede trampoliner er meget sikre

Dermed ikke sagt at der ikke kan gøres noget for at gøre en trampolin med ben mere sikker at være på, da du jo kan sætte et net op, der gerne skulle forhindre, at ulykker sker (om end de indebærer en fare for, at hele trampolinen vælter, når der lægges tryk ét sted på nettet). Så en nedgravet model er ikke ubetinget den bedste. Trampoliner på ben har også en klar force ved, at de er meget mobile.

Viser typehuse priser, at der er råd til en trampolin?

Du kan slet og ret bare trække rundt på din trampolin med ben, hvorimod der skal graves et nyt hul til en trampolin til nedgravning, hver gang du vil ændre dens placering. Nå, det til side, hvad kan du så ellers tage stilling til, når du vil finde den rette trampolin til et nyt hus? Måske har du ved at se på typehuse priser regnet dig frem til, at der efter byggeri af nyt hus er penge tilovers til en trampolin?

Børnetrampoliner af kvalitet er ofte billige

Prisen for en god trampolin til børn vil ligge på et par tusinde kroner, så det er ikke nogen kæmpe investering at få en trampolin til haven, om end der kan være en masse ekstra udstyr, du også ønsker at erhverve til din trampolin, fx de føromtalte net. Når du skal vælge trampolin, har du valget mellem runde og firkantede designs. Det er faktisk ikke udelukkende et spørgsmål om æstetik, hvad du får.

Formen er ikke ligegyldig

Runde trampoliner har en tendens til at trække barnet ind mod midten, hvilket ikke nødvendigvis er skidt, men det er noget, man skal vænne sig til. Dette problem opleves ikke i samme grad med en firkantet trampolin, hvilket giver dem, der hopper på disse, en større følelse af kontrol. Som du nok kan fornemme, kan det hurtigt blive en kompliceret affære at finde den rette trampolin til børnene.